Får aldrig nog av låten, rätt så kraftigt störande


????????????!!

Alltså, mmmmm, mjaaaa, jooo. Någon som vill följa? Jag vill, jag vill, jag vill. Haha...
/ Fjortis Jenna
 

Hej nostalgi, jag älskar känslan du ger mig


The way that I been holdin' on so tight with nothing in between

Allt började med att jag städade, sorterade och tog hem allt onödigt i lägenheten till Hogdal och monterade upp min nya golvlampa, sedan var det kört. Nu måste jag hitta ett par vita fina gardiner, en vit säng, en svart soffa och ett nytt soffbord. Jag kommer bli ruinerad. Eller, det är jag ju redan efter dagens shoppingur. Men jag är nöjd. För i höstas hävde jag sönder min gråa paris kruka när jag städade. Mitt liv gick i spillror, ungefär, och sedan dess har jag jagat en likadan kruka, som verkar ha gått upp i rök totalt. Men idag på den mest otänkbara affären så hittade jag en vit liknande. Jag tjöt till och hoppade upp och ner som en tok. Folk stirrade, men jag var nöjd. Jag passade också på att handla in annat nödvändigt och onödigt.
 
 
 
 

But baby running after you is like chasing the clouds

Jag har nästan nyss pratat med Helena i över en timme. Jag påpekade mycket att jag känner mig så tantig. För jag har spenderat hela min fredagskväll med att städa lägenheten. Det behövdes, verkligen. Fast på en fredag, kan jag väl inte hålla med om att det är så lämpligt för min ålder. Och det är inte första fredagskvällen heller. Men en klapp på axeln till mig, jag har faktiskt varit väldigt duktig. Och jag har beställt en julklapp till mig själv. En Sony Experia Z1. Äntligen, säger då jag. Jag har gått i flera månader och nojat mellan olika telefoner och jag kan inte påstå att jag är säker på att jag vill ha just denna. Men det är ju trots allt bara en telefon. En välförtjänt dusch på det här och en titt på min andra julklapp till mig själv och sedan är jag nog slut som artist och somnar ovaggat ikväll. Och ja, jag köpte One Direction - this is us till mig själv i julas. Bättre grabbar finns ju inte på den här planeten. Haha...
 

Säg som det är, för denna gången krävs det mer innan jag öppnar armarna.

 
Legendariskt

Vissa dagar lever jag för dig

 
Jag önskar jag hade dina vackra ögon. Jag önskar att jag hade din fina hårfärg. Jag önskar att jag hade ditt underbara leende. Jag önskar att du fanns här bland oss. En syster behöver en syster, livet är orättvist. Vår underbara lilla Anna.

Alohomora

 
Jo, jag blev ju antagen till Hogwards, men var alldeles för rädd för Proffessor Snape, så jag valde Arjeplog istället. Det ser ni ju på bilden, jag är född med en talang. Såatteeeee... Nej. Sanningen är att jag ska lägga mig och somna till Harry Potter nu. Den verisionen lät inte lika spännande, men Harry Potter är ändå bäst.

Tjenare pärlan

 
Hehehhehehehhehe. Kom och däcka på min mage igen.

Hur ska man älska någon, som har älskat någon förut

Jag hatar pannkakor. Jag hatar våfflor. Glass (förutom B&J) är ingenting jag helst föredrar. Igår fick jag släpa Theodor över hela köksgolvet för att visa han att det fanns mat, dessutom så åt han liggandes, så insåg jag hur lat min kattrackare i själva verket är. Min bästa vän är en höna. Jag har försökt lära mig att höja på bara ett ögonbryn sen i åttan utan att lära mig det. Den jag beundrar högst på denna jord är min bror och jag ska snart äntligen få bli faster. Igår överskattade jag min styra när jag skulle göra armhävningar och kraschade med huvudet i backen när mina armar sa ifrån att det var nog (nej, jag kraschade inte förresten, jag landade bara hårt) Jag talar innan jag tänker. Jag vill äga en get. Jag vill flytta tillbaka till Frankfurt (den staden var storslagen och underbar, punkt slut) Jag vill vara kortare. Eller längre. Det beror på hur man ser det. Min innersta önskan är att möjligheten för efterregistrering av poäng omedelbart upphör, det skulle göra min värld så mycket bättre. Jag saknar Göteborg. Jag tycker att Håkan Hellström är ett geni. Jag skäms över att jag alltid ska prata med händerna när jag ska förklara något. Jag tror (vet) att jag har ärvt det av min bror. Skillnaden är att det bara är så fruktansvärt roligt när han ska förklara saker och börjar spöka med armar, ben och varenda minsta lilla led i kroppen.
 
Jag har försökt samla mina tankar och händelser sedan igår. Detta är vad jag har åstadkommit. Kan man omformatera hjärnan och börja fundera på lite viktigare saker måntro?
 
On top of mina dagliga funderingar så har jag så innerligt ont i magen. Det skulle inte vara helt fel att amputera bort den kroppsdelen tills att detta är över. Det svider i varende minsta lilla vrå i min mage. Det värsta är att jag vet varför och det är jag som har skapat detta, men ändå så kan jag bara inte sluta läsa en viss grej och jämföra det ena med det andra, för jag är en tvättäkta dåre. Hej, jag är nog en masochist, vägrar leva i nuet och förväntar mig det värsta av människor. Men bantningsvecka är väl aldrig fel i och för sig, vem är jag att klaga, det finns ju folk som har det värre. Det är förresten väldigt rogivande att sitta och räkna hur många skedar soppa man får i sig. Synd bara att jag endast kan räkna till tre. Jag önskar att Helena var här. Hon är förmodligen enda som förstår mig och min dagliga dos av funderingar. Och att jag oftast (alltid) är väldigt sarkastisk av mig, precis som hon har lärt mig att vara. Och ja, jag var tvungen att googla det där ordet, jag trodde det hette sarkasmisk. Nu ska jag ta en promenad, sen ska jag roa mig och läsa igenom det här och räkna stavfel och omkastade ord. Väldigt intressant om frågan ställs till mig.
 
 
 
Typ så, fast tvärt om och ut och in och bak och fram. Fast bara på ett ungefär.

Lät du henne komma närmre? Det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig

 
 
 
 
 
 
 
Älskade, fina vänner. Saknad är ju bara ett tecken på hur bra man har haft det? Men det är fruktansvärt jobbigt. Om det bara fanns ett ställe där alla kunde bo, istället för att vara utspridda över hela värdelösa Sverige så att denna saknad kan försvinna.

Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting.

 
Jag vill ha sommar. Och så är det bara.

Gimme back the night


Det här är ett försök till en bild på Klara

 
Men ack så go och fin liten nos, även fast det inte går att urskilja att det är en sådan. Det kan ju vara så att det är för att nosen är på själva linsen. Hon är för underbar.

Men jag behöver dig, kom hit och rör om

Att vara tjej är hänsynslöst och brutalt. I normala fall är jag inte så brydd över någonting överhuvudtaget, förutom då en enda vecka i månaden. Exempelvis, i helgen så satt jag och försökte gråta en morgon och tyckte så himla synd om mig själv för att jag var så trött och var tvungen att gå på jobbet. Det var bara tragiskt, sedan började jag skratta åt mig själv och gick på jobbet. Hallå där psykopatbrud. Och i skrivande stund har jag suttit och bläng på mig själv i spegeln, ätit alleles för mycket glass och lyssnat på väldigt allmänt konstiga låtar. Så nu har jag dessutom jätteont i magen och tycker ännu mer synd om mig själv, för jag tryckte ju absolut inte i mig den där glassen frivilligt. Nej nej, ingenting är mitt fel. Idiot. Så, hormoner, kan man operera bort dom?
 

Små påååånnisar

Jag var inne på DKRS och fick väldigt mycket nostalgi när jag hittade mig själv och mina favoriter på en och samma bild. Gud i hela friden vad jag saknar Courtina. Men hon har det bra nu, nu slipper hon att ha ont. En dag ses vi på dom gröna ängarna igen.
 
 
 
 
 
 
 

Don't you ever say I just walked away

 
 
 
 
I söndags var det födelsedagsfirande för min underbara mor. Tina och bror kom hem också. Det är så skönt att bara få komma hem till dom människorna man älskar mest av allt på jorden och slappna av. Bäbisen sparkade också, nu är det inte långt kvar. Jag önskar också att jag fick bo med min bror för alltid. Han är den enda som har liknande humor och beter sig precis som jag. Jag har så roligt åt/med honom varenda sekund vi spenderar tillsammans. Han är bara så bäst.