OK COOL

Annars då? Äter choklad och kollar på Top Model Sverige. Hahahahahhaa 
 

Samma himlar.

 
 

För det är så jag säger det.

http://open.spotify.com/user/jennakortirocken/playlist/0lZQJD6BEHaZkOHsSlchAw
 

Ingen kunde röra oss.

 
Endast två dagar kvar, sen kommer mitt hjärta hit. Även fast det endast är ungefär fem dagar sen vi sågs så längtar jag mer än någonsin efter honom. Dessutom så var dom här få raderna otroligt förvirrande och ansträngande för hjärnan att skriva. Grammatiken fuckar ur och jag måste fiska efter vissa ord. Det blir svårare och svårare att få allt rätt när man far och flyger mellan olika länder. Men i morgon är det Mars, på tal om ingenting, och då är det pappas födelsedag och alldeles strax vårtider!

And we laughed and had a really good time.


GG

Tre avsnitt kvar. Vill inte se mer, bara för att det tar slut sen. Kan inte sluta titta. I-landsproblem så det bara skriker om det. FML atm. Och angående gårdagens teori om att vakna som en ny människa i dag, så var jag sjukt trött ändå i morse.
 

Godnatt.

 
Jag kom på den briljanta idén att leka hemmaspa. Tanken bakom denna är att få den ultimata och perfekta sömnen inatt, eftersom att rummet är nystädat och sängen är nybäddad plus att jag är tröttare än tröttast. I mina tankar låter det i alla fall som att jag kommer att sova som en prinsessa.

Catching feelings.

 
Det är ju rena rama Hawaii här. Nästan. Fast med snö. Men jag klagar inte. Förresten så har jag endast fyra avsnitt kvar av Gossip Girl. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Back to basic.

Jag känner en slags ångest blandad med en otrolig glädje. Ångesten är för att jag längtar hem redan, även fast det endast var 24 timmar sen jag lämnade mitt kära hem. Glädjen, den har jag nog fått just för att jag har fått vara hemma och träffat alla mina nära och kära plus att jag har sådana vårkänslor. Jag har även räknat ut att jag har kört över 160 mil på en vecka. Det inkluderar resan från och till Norge, en tripp till Östersund och två resor till Ljusdal. Inte undra på att jag är lite less på att sitta framför ratten just nu. Annars så hade jag en underbar vecka hemma, jag fick ha min Tim hos mig, fick till en fika med Emilia, fick träffa Jonna en sväng och fått spendera mer än beräknad tid hos Jesper och Thina! 
 


I fredags då vi var i Ljusdal och firade Jeppe så unnade jag mig lite nytt. Jag kom på att jag inte köpt kläder sedan i somras nästan. Så det här var välförtjänta spenderade pengar.

Väldigt kär/Obegripligt ensam

Om någon timma bär det faktiskt av till Östersund för att hämta upp min bättre hälft som kommer med bussen från Arjeplog. Som jag längtar efter honom! Men innan dess ska jag svänga in i Rätan och hälsa på min lilla ponny. Honom längtar jag givetvis också efter, så idag är nog lyckans dag! Morgondagen blir nog lite mera orolig, då jag måste till Ljusdal och kastrera Theodor. Och att jag måste lämna honom där i tre timmar, gör inte hjärvärken bättre. Men det måste göras, så det är ändå rätt skönt att få det överstökat. 
 
Han är så bra, min lilla skitunge till katt

22

 
Idag fyller världens finaste storebror 22 år! Grattis på dig gamling, jag älskar dig! ♥

Hem ljuva hem.

Det är underbart att vara hemma, även fast det bara är för en vecka. Jag valde att ta rallyaudin och köra hem och överraska mamma, men jag hann inte ens hem innan jag befann mig i Ljusdal hos Jesper och Thina. Så jag, mamma och Klara spenderade lördagen och söndagen hos dom. Så jag har det väldigt bra för tillfället. Det enda som saknas är min Tim, sen har jag allt jag någonsin behöver här i världen. Minus några kära vänner som är utflugna från lilla Hogdal för skola och jobb. Men förhoppningsvis kommer Tim hit i veckan och dom saknade vänner hem över helgen.
 

Bitch talkin' she the queen, when she looking like a lab rat

 
 
Jag är på rebellhumör och lyssnar på fulmusik.

Fika.nu.medalexander/nerepåås

 
Fast egentligen borde jag hoppa över fikat, mina byxor sprack idag. Hahahaha /Coolspegelbildtjej

You got it bad.

Jag är oroväckande och irriterande glad idag. Det är väldigt frustrerande. Dagens ilandsproblem va? Inte ens bitchmaffian (Andreas 8 år som kommer fram till bilen när jag ska hämta honom på skolan med armarna i kors och två vänner bredvid sig och säger med en fruktansvärd attityd: Du sa att jag fick ha med mig en vän hem idag! För att sedan ge mig bitchblicken) kunde knäcka mitt humör. Annars så har jag och Julie suttit i bilen ute på gården och lyssnat på 1D och lekt med takluckan. Väldigt givande, eller vad säger ni? 
 


 

Som jag saknar denna häst.


Ships without harbours.

Tröttare tjej. En del av frukosten hamnade på bordet, körkortet hamnade i papperskorgen istället för det jag egentligen skulle kasta, jag försökte låsa upp ytterdörren med bilnyckeln, jag slumrade till i bilen när jag hade parkerat den och trots detta så har jag under dagen druckit ett x antal kaffekoppar mer än vad som är hälsosamt samt tagit till med den drastiska metoden och köpt mig en Redbull (som jag för det första inte längre dricker längre och för det andra inte var en stor hit, eftersom jag provade på en ny sort som hette Zero Calories eftersom den vanliga sorten var slut, och den smakade fan inte bra) Dessutom somnade jag klockan halv åtta igår kväll, så  just nu borde det vara omöjligt att vara så trött som jag är. Men nej, dagen är en enda stor dimma och nu ska jag fortsätta kämpa mig genom arbetsdagen. Trots detta är jag glad ändå. 
 

The rumour has it, ask them instead.

Igår hade jag en fantastisk dag i backen med Christian. Strålande sol, otrolig vy och jättefina pister. Jag kan knappt bärga mig tills på fredag då vi åker dit igen och blir där över en vecka. Och jag lovar, att Gaustablikk är det vackraste stället jag någonsin har sett. Så alltså svenska skidanläggningar, släng er i väggen. Norge har det. Så jag förstår inte varför så många norskar åker till Vemdalen och Åre? 
 

Teach me how to dougie.

 
Frös lite efter en dag i backen. Då är det helt normalt att sätta sig med kläder på i bastun.

Whatever it takes is fine.

Packar lite smått, samtidigt som jag kollar på One Direction Up All Night Live Tour. Det går faktiskt lite smått trögt, så det är ingenting jag rekomenderar. Varför jag packar är för att vi drar upp till fjällen idag. Äntligen säger jag bara.
 

Vi tar det en gång till.

Jag drömde faktiskt en mardröm inatt. Jag drömde om min bil. Jag förstår inte riktigt den här taktiken att alla bilar som vi tröttnar på att meka med kör vi på Jennas gård så får hon ta hand om dom. I detta fall, hur ska den här bli färdig med en ägare som bor i Norge samt att den bilkunnige fadern bor i Kiruna. Tur att jag har en bror som har fått fast anställning på en lackeringsfirma. Aldrig mer en Mercedes Benz var det jag sa va?
 
 
Fast jag erkänner, jag saknar faktiskt den här skrothögen. Till slut så var den ju ändå helt okej, så jag förstår inte riktigt varför jag sålde den?
 
 
Men det finns ett undantag gällande Mercedes, det är pappas skönhet. Den skulle jag gladerligen köra runt i. Förresten så får jag en sjuk hemlängtan när jag sitter och kollar på bilder på pappas bilar. Jag vill hänga i garaget med storebror, jag vill hjälpa pappa att meka!, jag vill hem!

Trodde inte den fanns på riktigt jag.


Men nanting.

Nervvrak. Jag alltså. Pigg också, eller hur? Jag låter bilden tala för sitt. För sitt? För sig? Kul att jag tappar det svenska språket. Annars då, helt underbart.
 

Why don't you step down from your high horses so you can realize that you're not better than anyone, that you're just as bad as me.


Inga problem.

Jag missade svenksa melodifestivalen, men såg däremot lite av den norska. Det var värt att se faktiskt, för Sirkus Eliassen var med. Och jag kan knappt vänta tills att den låten kommer ut på Spotify.
 
Årets upptäckt, för mig alltså. Allt smakar så mycket bättre med kanel? Jag har till och med kanel i kaffet nu för tiden. Undra hur mycket efter jag är egentligen.

If I'm louder, would you see me?

 
Underbara låtjävel och underbara jävla uppträdande! Och biljetterna till 1D konserten i Oslo är slutsålda, vilket får mig att gråta. Det hade ju varit det ultimata 21 års firandet.

Generation 90.

Denna arbetsvecka är nu över. Första timmarna på dagen drog jag på roadtrip till Fredrikstad. Jag hade en ledig förmiddag och behövde ett skattekort, så resan var given. Men tiden räcker inte till om dagarna, jag känner bara för att stupa i säng och kolla på en bra film. Men nej, nu blir det lite b. 
 
Glass är en given faktor när man kör långt i en bil med solen i ögonen och go musik ur högtalarna. Vad som dock sänkte humöret var att det bara fanns Snickersglass, för alla vet ju att den med Mars är snäppet vassare.
 
 
När jag ändå var i Fredrikstad så gick jag in på Torvbyen en snabbis och kikade. Men tid att shoppa hade jag inte riktigt. Bilden är inte så intressant. Om man inte tar en extra titt då vill säga. För jag lyckades fånga en rallymås verkar det som.