Can't believe the words came out of your mouth.

 
För idag var jag inom universitetsbiblioteket och köpte böcker. Jag älskar hela universitetsstaden, allt är ungefär som på film. Annars är det åtta plusgrader och stekande sol ute, hur härligt som helst!

Vem behöver Lippi?

När vägarna ser ut så här? Det var knappt så att jag tog fram mig med monstertrucken, och den har splitternya dubbdäck. Fyra avåkningar på fyra kilometer, var vad jag fick se. Hemska väder alltså. En mil tog väl en timme att köra ungefär.
 

Save the world.

 
Så här spenderade jag min morgon. I bilkö. Jag blev ståendes en kvart innan jag fick köra in i rondellen. Det hatar jag mest med Norge, att alla börjar exakt samtidigt, slutar exakt samtidigt och att jag måste ut i trafiken exakt dessa tider. Men det finns inget att göra åt, det är ju mina arbetstider också.

True beauty.

 
Kollar lite på Rederiet bara. Haha, seriöst...

Without music, life would be a mistake


Reminder: He's yours. Not hers. Keep calm.


When I'm lost, will you find me?

In our darkest hour, in my deepest despair, will you still care? Will you be there?
In my trials and my tribulations, through our doubts and frustrations, in my violence, in my turbulence, through my fear and my confessions, in my anguish and my pain, through my joy and my sorrow, in the promise of another tomorrow, I'll never let you part - For you're always in my heart.
 

Only miss the sun when it starts to snow.

 
I förrgår snöade det. Igår regnade det. Idag sken solen. Imorgon fryser väl allt på och blir ett helvete. Det skulle inte förvåna mig. Jag skulle bli mer förvånad om det inte blev så. För nutidens väder, förvånar mig inte alls.

Bara den ovetande blir arg, den vise förstår.


Alohomora.

 
Ikväll har det varit jag och Harry P framför brasan. Perfekt söndagskväll med andra ord. Nu tänker jag förflytta mig till sängen och slå igång en film på datorn och somna till den. Så det så.

Gör det så underbart att det blir värt att minnas.

 
Frågade efter Harry Potter och halvblodsprinsen, kom hem med det här. Ja, norskar, vad säger man? Men man kan inte låta bli att le, dom är för härliga! Fast frågan är hur jag ska ha både lust och ork att läsa ut dom här inom den snaraste framtiden? Jag har ju mina perioder, då jag sträckläser böcker, från pärm till pärm. Men just nu har jag ju knappt tid att ens tänka längre, så hur ska jag få tid och ro att sitta ner lugnt och stilla och läsa en bok? (Eller ja, en bok? Ta den sista meningen med en nypa salt)

I love you so much I hate you.


Backspegeln.

 
 

Den sekuden du tittade bort, det är den jag kommer att minnas för gott.

 
Haha, dör lite! / sneakypervertcoolboredgirl_92@norwaybynight


Fullstendig feilfri.

Alltså den här tatueringen är det. Underbar. Måste gör den. Någon gång i livet. Någonstans. När som helst. Jag är helt nere i den. Bara så att ni vet. We heart it är giftigt. Farligt. Om man gillar tatueringar vill säga. Ska aldrig mer gå in där.
 

Jag går i dagar, i tröjan du hatar.

Okej, jag beställde dessa bara för att dom var så fulsnygga. Dessutom är mina gamla träningstights helt utslitna. Fast jag tänker inte träna, om ni trodde det. Dock så vet jag inte riktigt om sjutton dagar är en godkänd leveranstid? Och då är dom dessutom inte här i Norge, utan i Ytterhogdal. Men det är det värt.
 

Facka ur.


Mi a live my life today.

När man är sjuk så får man faktiskt för det första äta glass och för det andra äta den i sängen!
 
 
Och om man dessutom bor på landet, så får man gå ut med tofflorna i skorna. Fråga mig inte hur dom fick plats.

Miss u fuling/baby/skrothög

Jag drömde om tusen nya stigar - jag vaknade och vandrade på den gamla.


Haha!


Change my mind.

 
Insåg just att jag har blivit fjorton år igen och fått en crush på One Direction.

Norge levererar.


Lycka eller olycka varar ej för evigt.

1. Jag har varit i Oslo på Volvat Medisinske Senter.
2. Jag fick gå på barnavdelningen och bli underlökt av en barnläkare (?!)
3. Barnläkaren fick för sig att köra ner en tops i halsen på mig och jag tror jag skadade henne lite när jag omedvetet gjorde motstånd.
4. Jag fick beskedet att jag hade bihåleinflammation och streptokocker (det sistnämnda är jag inte riktigt helt säker på vad det är, ont i halsen gör det i alla fall)
5. Bilden nedanför är det mest intressanta jag har att visa från min dag.
6. Godnatt.
 
 

Om inte nu, när då?


En dag i taget, det räcker.

 
Idag är det en otroligt trött dag. Den bara segar sig fram. Så förutom att ha druckit fem liter kaffe så tog jag gröna faran till Ski en sväng på förmiddagen. Det är en hur mysig ort som helst, jag måste flytta dit när jag blir stor!

I just wanna feel this moment.


Senaste dagarna i mitt liv.

Jag har druckit alldeles för mycket kaffe, enbart för att desperat försöka lära mig att göra hjärtan av mjölken. Det här är det närmsta jag har kommit.
 
 
Jag har inte gjort någonting vettigt alls, bara spenderat en massa tid och gos med Peik. Fast det är mysigt det med ju!
 
 
Jag har i principt levt på frukt och c vitamin, i hopp om att inte bli sjukare än vad jag är. Ganska så meningslöst, allting går bara upp och ner.
 
 
Jag har svarat Honda ett x antal gånger när folk frågar vad jag kör för bil. Förstår inte varför jag blandar ihop dom, men har i alla fall kommit fram till att det är en maskerad Honda.

Det jag söker har jag slarvat bort.

Även fast jag har varit i Norge hur många gånger som helst, har majoriteten av mina släktingar i detta land och är femton mil ifrån en svensk stad, i detta dall Arvika, så känns Oslo så himla främmande. Det är något nytt. Spännande. Men ändå så skrämmande. Haha, nu är jag poet också verkar det som. Men jag trivs verkligen här, ute på landet, tre mil söder om Oslo. Snart börjar jag på Universitetet också. Jag ska läsa vårparalell, som startar i februari. Can't wait. 
 

Don't you worry child.


Det vet du.

 
Nu är det konstaterat. Gud är en kvinna. I alla fall min Gud. Prisa hennes musik alltså. Den är knäpp. Konstig. Men Gud bevare mig så bra.

För det finns ingenting som passar mig.


YOLO-D

 
You obviously love One Direction

Ingenting någonsin.

C vitamin, alvedon, kaffe och sängmode. Egentligen borde jag kanske sova och framför allt ligga still. Men jag varvar stretchövningar mellan avsnitten av Sex and the city. Jag förstår inte hur detta började, jag var ute och sprang igår, fick lite lagom lindrig smärta i ena höften under löprundan (som vanligt) fick panikont i halsen när jag kom hem, fick ont i andra höften på kvällen när vi var i Ski och köpte kaffemaskin och pizza, kallsvettades hela natten, vaknade med ett huvud tungt som hundra kilo bly och ont i hela jäkla kroppen. Inte en muskel är skonad alltså. Jag försöker sträcka ut musklerna, men det är faktiskt inte till så mycket hjälp. Vilken underbar helg?

Ingen kunde röra oss.

Jag fick ett infall att träna idag igen. Så jag gav mig in på dödligt uppdrag, med tanke på att vägarna är isgata. Det blev inga brytna ben, bara en ofrivillig tolkning. Det vill säga att Peik blev lite för glad i en brant nedförsbacke som resulterade att jag stod på skorna och tolkade efter honom. Lite kul var det, men ingenting jag planerar att göra om.
 
 
Det gäller att visa vart skåpet ska stå, på tal om ingenting. ;)

Home is where the food is.

 
 
Trots detta så längtar jag hem lite ändå.

Sex and the city

 
Jag har börjat om och är på säsong ett igen. Undra hur många gånger man ska se alla avsnitt innan man lessnar? Kan man ens lessna på detta underbara verk? Finns det ens någon annan serie som det är så mycket girlpower i?

Baby, it's a wild world.


MEN JAG SMÄLLER NOG AV!

SERIÖST! Himmel och pannkaka! Titta vad jag hittade! :D Det här blir ju bara bättre och bättre! Men min egen samling går trögt, jag går runt i varenda affär och letar efter Dödsrelikerna part 1 och 2, men dom finns ingenstans. I alla fall inte där jag tittar tydligen. Jag vet, man kan beställa, jag vet, jag vet. Men det är faktiskt inte riktigt min grej. 
 

Peik

Gammelman fick dra med mig ut på en kort springrunda. Tur att han är en pigg nioåring, för efter en meter ungefär fick han agera draghjälp.
 

Drid råe.

 
Jag hatar verkligen norsk musik. Men Sirkus Eliassen, det är fina grejer det.

If you wanna leave, take good care.


Jag hatar absolut inte måndagar.

Min dag so far. En massa kortspel där jag spelade vändtia som en chef och en massa gott. Jag som alltid har hatat smoothie? Vad hände?
 

I've got 99 problems but a bitch aint one.

 
Dagarna i Uppsala bara flög fram. Även fast Tim jobbade onsdag, torsdag, fredag och jag roade med mig att kolla igenom båda säsongerna av En ängels tålamod. På lördagen kunde vi alla fall vara tillsammans, även fast det inte blev så att vi spenderade tid med varandra först på kvällen. Då for vi först och köpte kaffe på Statoil i Knivsta, munkar på Ica och for sedan ut till Sigtuna och fikade upp allt på en parkeringsplats. Varför gå på café när man kan göra på detta sätt liksom? Sedan kom Kevin och då for vi till Kista galleria och tänkte gå på bio. Det sket sig, eftersom att det var stängt.

That stranger in the mirror, that's you.

Efter en timmes letande, så har jag äntligen lyckats ändat tangentbord från norska till svenska på min dator. Jag är lite smått stolt faktiskt (bortsett från att det var hur simpelt som helst och att jag känner mig så himla ologisk för tillfället!) Men hallå, det är ju morgon, det är inte så lätt att hänga med då! Förövrigt så ska jag nu ha en helt underbar första dag som norsk.
 
 

Jag tror mitt hjärta blöder.


Är du rädd att någon häromkring ska se dig?

 
Jag försöker göra något med den sista dagen hemma i Sverige för den här gången, men det enda som sker är att jag hänger på Spotify och halsar en massa kaffekoppar bara för att jag kan. Ma chérie sover än och jag är fruktansvärt sugen på att hälla en hink vatten över honom bara för att jag vaknade klockan sju på en lördag.

I survived 2k12, what's next?

 
Okej, jag ger mig lite faktiskt nu. Jag saknar faktiskt den här skrothögen. Tro det eller ej, Mercedes är ända inte så dumt. Bara lite dumt.

Heartbrokenbrokengirl_92

 
Jag är inte ett dugg stolt över mig själv som glömde mina Harry Potter filmer hemma. Jag kommer inte klara mig en sekund i Norge utan dom. Skitliv.

Uppsala

 
Igår när jag anlände till Uppsala vid klockan elva så mötte jag upp min bättre hälft för en snabb lunchdate innan hon drog iväg hem till Arjeplog igen. Som jag saknar henne i min vardag...