Hej, jag är en tjej som säger hej.

Jag känner att jag har haft en riktigt livlig helg. Eller så inte. Fredagen så låg jag i sängen redan vid klockan tio och då hade jag fördrivit kvällen genom att sticka. Ni vet, två pinnar, ett garn. Lördagen spenderades med vatten framför Discoverychannel med Jasmin. Och sen har det inte hänt så mycket mer. Jo, jag hämtade förresten min bil i Oslo igår och hittade hem utan gps. Fy vad jag är bra! Förresten så känns det oklanderligt skönt att vakna upp på morgonen utan den där oönskade baksmällan och funderingar om vad som egentligen hände kvällen innan. För den här tjejen har inte förtärt en enda droppe alkohol sedan den första januari 2013. Det känns underbart.
 
Bilder från helgen, finns inga. Men från veckan som har passerat, finns lite onödiga bilder. Faktiskt så har jag bara spenderat en massa pengar känns det som.
 
I Torsdags var det så varmt och skönt att man kunde sitta ute i t-shirt utan att frysa ihjäl. Och sedan dess så har det snöat och varit styggväder. Fast det är lugnt, det är ju trots allt helt normalt med snö i Mars.
 
Jag har blivit helt beroende av iste, igen. Det är minst två flaskor om dagen, vilket inte är bra. Jag tror jag får ta och skärpa till mig lite.
 
Jag har shoppat på Europris. Det är någon lågprisaffär eller något, här i Ås. Och jag har liksom bott här i två och en halv månad och har inte sett den affären först den här veckan som var. Illa.
 
Och jag har shoppat ytterligare. Dessa saker hittade jag hos frisören. BB Cream kan slänga sig i väggen för övrigt, jag förstår inte all hysterik runt den produkten. Fast jag kanske inte förstår mig på den eftersom jag aldrig använder foundation? Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback