Ski 20/3-13

Idag var jag till Ski igen. Denna gång så var det på grund av Peik. Han har ätit dåligt och varit allmänt slö dom senaste dagarna, så det blev en tur till veterinären i morse. Det var en man där, som skulle avliva sin hund. Och jag började faktiskt att gråta när jag såg hur han stod där och kämpade mot tårarna. Jag ville faktiskt bara gå fram och ge honom en styrkande kram. Men den här världen är inte van vid sånt, jag hade väl snarare fått en käftsmäll än tacksamhet. Fast det hade det varit värt. Jag tänker fortfarande på den här mannen. Jag mår inte bra alls. Peik fick i alla fall medicin, så jag hoppas innerligt att han får tillbaka aptiten och humöret. 
 
Hege blev alldeles lyrisk av sig när hon såg att det fanns choklad i kaffebutiken, så vi tog en paus där i väntan på att apoteket skulle öppna. Och den där exklusiva chokladen som tydligen var från Madagaskar, smakade inte alls honung, karamell och mango som den lovade att smaka. Den smakade som vilken annan mörk choklad som helst. Så tio spänn för den där, inte värt det alls.
 
Naturligtvis så är jag en hemsk människa som låter doktorn göra som han gjorde med Peiken, tyckte Peik. Han blängde på mig så här hela bilresan hem. Haha.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback