Jag förlorade allt mitt vett där hans hals blir till axel

 

U wanna touch my bunny? Lite sneaky tjej på bilden ändå. Fast nej, det är bara jag som får gosa på min kanelbulle. Mulle. Kanelbulle. Den roligaste historierna av dom alla var att jag i fem år trodde att hon var en kille. Sen fick hen ungar. Och jag kan inte förstå att hon är hela nio år. Min gosfia är en riktig kämpe.

Choosing my confessions, trying to keep an eye on you


Min goa, fina, lilla Olivia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgens bästa. Det slutade i kramp och andnöd.


I just can't crack your code, one day you screaming you love me loud, the next day you're so cold.

 
 
 
Råkade. Jag ska nog ta och klippa mitt kort och börja använda kontanter. Skoja bara, jag vill ge Anette ytterligare ett skäl till att kalla mig hipster. Hon verkar ju gilla det. Tur för henne att hon är bäst.

 
Vi saknar dig, Lill Anna.

Nostalgi


Precis som jag

 
Klart att jag ramlade dit, även fast jag ska jobba i morgon. Jag kan ju klassas som alkoholist nu för tiden. Men, spelkväll med alkohol stod på kvällen schema, så det är bara att bita ihop och förhoppningsvis vinna minst ett spel den här kvällen. Så en fjortisbild är obligatorisk.

Dog goes woof, cat goes meow

 
Cool tjej. Cool fredag. Nu tycker jag att klockan kan bli nio så att Anette kommer hem. Annars kan det här sluta riktigt illa. Ägnat till Jimmy: Bilden längst upp visar hur jag ser ut när jag raggar småplock.

Jag kan göra vad som helst för dig i världen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har min lilla sälunge åkt hem. Mamma var lika snäll och go som vanligt och började städa och göra matlådor. Bakat åt mig hade hon också gjort. Men nu blev det så tomt här, jag saknar dom redan. Hon är så vacker min lilla vovve.
 
 

Members

Vilken normal tjej kan inte låta bli att beställa från Members och deras sjuka priser? För det första så använder jag aldrig klackskor och för det andra så vet man ju aldrig om det är rätt storlek och att dom sitter bra. Speciellt med mina fötter. På skidpjäxor har jag till exempel storlek 42, på fotbollsskor 40 och på vanliga skor så har jag 39. Men det är det värt, det är ju så satans bra kampanjer och billiga priser. Så för ungefär andra gången i mitt liv så har jag nätshoppat. Farligt.

Och du missar inte en chans att ta igen för allt

 
I morgon kommer klarafärdigagå och mor och hälsar på mig. Så i morgon kommer att bli en bra dag. Som jag saknar min råtta.

5:e oktober 2013

 
 
 

I let my freak flag fly

 
Den här dagen spårade ur för länge sedan, jag borde ha gått och lagt mig för länge sedan. Och trött är jag. Trots att jag somnade till i tio minuter. Man brukar ju bli pigg av det? Förresten så vaknade jag av att jag dreglade, mysig tjej. Jag tar och provar på den teorin om att är man utvilad, så är man glad, så tack och hej och godnatt.

Handen i fickan fast jag bryr mig

 
Två genier slår sig samman och skriver en helt underbart låt. Precis som det ska vara med andra ord.

Pretty sick twisted

En sådan dag. En sådan riktigt väldigt underbart värdelös och vidrig dag. Jag vill bara hem. Sova bort hela veckan, det hade varit något det. Vara dryg, äcklig och ful och terrorisera mor. Springa runt i pyjamas hela dagarna och bara kolla på tv. Vilka höga mål jag strävar efter, inte sant?  Jag vet i alla fall att hon saknar mitt charmigaste och jobbigaste jag. Helgen var i alla fall okej. Tror jag. Jag kan nog liknas med en vresig gammal kärring nu för tiden, jag är verkligen inte i rätt mood. Men, jag och Anette är ju klubb ragata, så varför inte? Tur att jag har en sån superduper fin bror som orkar lyssna på mina klagomål. Han är bäst. Bättre än bäst och mer bäst än alla andrars brorsor. Japp, så är det.
 
 
 
Fast nej

Wasn't looking where I was going, I fell into your eyes

1. Jag somnade efter jobbet.
2. Ni anar inte vilken PMS jag har.
3. 893y2rhfiuwes0ujofeds
 
Slutsatser: Ikväll kommer jag inte kunna sova först sent. Väldigt sent. Och jag börjar sju i morgon. Det kommer att bli en tung dag. Min kropp bestämde sig även för att ge mig världens humörsvängningar under den tiden jag sov. Jag vaknade sur. Riktigt sur. Och hungrig. Ingen kan nog en ana vilken bitch jag blir och ni vill inte ens veta vilka mörka tankar som cirkulerar i min hjärna. Jag orkar inte med mig själv när det är hormoner som spökar. Jag önskar att jag var man. Jag började liksom att gråta när jag stod och diskade för att det stänkte en massa vatten på mina byxor. Sen började jag skratta för att jag började gråta över det. Haha, ja, ni hör ju.
 
I morgon kommer att bli en hemsk dag. Jag önskar innerligt att jag får värk på det här också, så att jag får ligga hemma och tycka synd om mig själv. Det är fan inte normalt att vara tjej, det kan jag i alla fall stå för. För oftast låter det ju så här "Alltså hon höll inte upp dörren för mig, jag var typ två meter bakom, daaaaaaaaaahhh hon är bara en såååååååån bitch" Nej, jag hade bråttom, that's it. Ungefär.
 
Jag funderar även på att gå ut och springa. Jag vet inte varför. Men jag förstår absolut ingenting när det kommer till att vara tjej. Men först ska jag diska klart. Jag ska försöka att inte spilla igen, för vem vet vad som händer då egentligen.
 
 
Fin i håret är jag väl i alla fall. Jag känner mig så high fashion idag. Förbannad över att min jäkla telefon aldrig blir klar är jag också. Den som skulle vara så jäkla lätt att fixa.

#gåochläggdig

 
Ja, man vet ju aldrig. Man kan ju få en kundvagn i huvudet, eller snubbla över en banan.