Wasn't looking where I was going, I fell into your eyes

1. Jag somnade efter jobbet.
2. Ni anar inte vilken PMS jag har.
3. 893y2rhfiuwes0ujofeds
 
Slutsatser: Ikväll kommer jag inte kunna sova först sent. Väldigt sent. Och jag börjar sju i morgon. Det kommer att bli en tung dag. Min kropp bestämde sig även för att ge mig världens humörsvängningar under den tiden jag sov. Jag vaknade sur. Riktigt sur. Och hungrig. Ingen kan nog en ana vilken bitch jag blir och ni vill inte ens veta vilka mörka tankar som cirkulerar i min hjärna. Jag orkar inte med mig själv när det är hormoner som spökar. Jag önskar att jag var man. Jag började liksom att gråta när jag stod och diskade för att det stänkte en massa vatten på mina byxor. Sen började jag skratta för att jag började gråta över det. Haha, ja, ni hör ju.
 
I morgon kommer att bli en hemsk dag. Jag önskar innerligt att jag får värk på det här också, så att jag får ligga hemma och tycka synd om mig själv. Det är fan inte normalt att vara tjej, det kan jag i alla fall stå för. För oftast låter det ju så här "Alltså hon höll inte upp dörren för mig, jag var typ två meter bakom, daaaaaaaaaahhh hon är bara en såååååååån bitch" Nej, jag hade bråttom, that's it. Ungefär.
 
Jag funderar även på att gå ut och springa. Jag vet inte varför. Men jag förstår absolut ingenting när det kommer till att vara tjej. Men först ska jag diska klart. Jag ska försöka att inte spilla igen, för vem vet vad som händer då egentligen.
 
 
Fin i håret är jag väl i alla fall. Jag känner mig så high fashion idag. Förbannad över att min jäkla telefon aldrig blir klar är jag också. Den som skulle vara så jäkla lätt att fixa.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback