🐝

 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har en utslagen och nybadad hjälte i famnen. Elsa har fått varit ute och lekt i princip hela dagen, så nu orkar hon inte ens hålla ett öga öppet. Matte är lika slut hon, så det är bara för mig att hoppa in i duschen också. Sängen är nybäddad också, så jag kommer nog sova som en gudinna inatt. Men ett Walking Dead avsnitt ska jag försöka orka med, det känns ju surt att slockna klockan tio på en lördag. Elva känns faktiskt mer acceptabelt.

-


Partner in crime

Jag heter Kofongaren, är 18 år gammal, är 139 cm lång, väger 150 kilo, är atletisk, ensam, har utflugna barn, är flintskallig, har en annan färg på ögonen, är kedjerökare, tycker om akvarium, räkor, Cher och laga mat till andra och folk skriver ändå. Jag och Helena hade just ett tre timmars lång telefonsamtal och hann under den tiden skaffa oss ett varsit Badoo konto och tyckte att vi var jätteroliga och tuffa när vi drev med människor. Vilket underbart liv vi har.  Vilka hemska människor vi är...
 
Tur att hon är bäst och har lika låg humor som jag

Youth knows no pain

 
En fredagkväll som spenderas i sängen med Walking Dead och som det känns nu så somnar jag garanterat innan klockan tio. Det kanske är lika bra det. Häftigare avslut finns ju, men jag arbetar givetvis hela helgen. Dessutom är det ju påsk. Jag blir så sur. Jag vill vara ledig, åka ut på fjället, gå på afterski och bara må gott. Men nej, givetvis inte. Jag har i alla fall min prinsessa som sällskap och jag får ju faktiskt komma hem några timmar i morgon.

💕

 
 
 
 
Min gofia hade det mysigt i solen idag.

Vincent ♥

Gårdagen spenderades i Hybo med lilla favoritfamiljen. Tänk att jag får vara faster åt en sådan vacker pojk. Jag är så stolt. Och att han redan snart är fyra månader. Tiden går för fort.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Rätten att ge upp någon är den sista rätt man har


För idag fyller han 22 år ♥

 
Grattis på födelsedagen mitt fina hjärta, jag älskar dig.

98


•🔴•


Pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig

 
 
Det är väldigt svårt att inte krypa ner i sängen för tillfället. Det är antingen eller, jag hamnar väl där inom kort i alla fall. Glass, te och film har i alla fall stått på kvällens schema. Helt okej måndagskväll, förutom att glassen inte alls var god. Den var i alla fall silverfärgad och fin. Elsa gillade den i all fall.

Brush it off

 
 
När jag precis hade duschat klart så fick jag syn på en genomblöt filur som stod bakom mig. Jag vet inte hur länge hon har stått där och varför. Men hon tyckte riktigt synd om sig själv i alla fall och nu är hon riktigt sur på mig. Underbara hund.

What's going on in that beutiful mind?


Vackra Elsa 🐾

 
 
 
Tänk att jag lyckades hitta den här fina solstrålen. Jag är så stolt över henne.

You're crazy and I'm out of my mind

 
Oundvikligt bästa låten hittills 2014. Bäst för honom att han spelar den på Tomorrowland.

Dogs bark, fish swim, I bitch grin

 
Produktiv ledig dag. Eller så inte. Varken kroppen eller hjärnan samarbetar. Resultatet av den kombinationen är att dagen har spenderats i soffan. När solen skiner och jag som sagt är ledig. Jag är grinig. Väldigt. Men det är väl inget undantag. En huvudvärk har tagit plats också, så det här kunde ju inte bli bättre / Love life hashtag sarcasm

 

👣

Det är tredje gången på två dagar som jag har sett Pitch Perfect. Fråga mig inte varför.