4

 
 
Äntligen, om några minuter så går vi över till min favoritmånad. För nu, nu ska det börja det bli vår. Och våren gör mig lycklig. Som jag har längtat efter lyckorus efter ett halvår av bara mörker och tunga känslor konstant. Nu kan det egentligen gå hur dåligt som helst, jag kommer nog fortfarande vara glad bara för att det är april, älskade april.

Vad vet du om kärleken, förrän du förgäves hatat den?

 
 
 
Världens största foundationskeptiker har blivit förälskad. Mirakel kan ske tydligen. Och ja, ingen behöver påpeka mina inte inte så älskade ögon. Jag blir så utmattad av att folk inte har bättre för sig än att trycka ner människor för saker dom inte riktigt kan styra över. Hade jag fått önskat så hade jag helst haft bruna ögon, att dom nu tydligen är stela, stirriga, fula, opersonliga, missfärgade och vise versa som denna anonyma ip adress har påstått är faktiskt inte mitt fel. Det är väl ingen riktigt sak att lägga ner energi på, haters gonna hate. Men det är riktigt tråkigt, det är det.

Jag var tvungen


Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta

 
 
 
 
 
Fyra av fem lediga dagar är avverkade. Igår var jag hemma och fick andas lite hälsingeluft. Där var allt som vanligt när jag och Elsa kom och hälsade på. Det vill säga en vrång Olivia, en livrädd Theo som skulle klättra på diverse möbler för att undvika Elsa samt en tokig mor. Hogdal var sig likt med andra ord. Jag hann även spendera lite tid på biblioteket. Jag minns när jag spenderde i princip varenda lediga stund där. Jag trivs så bra där. Och Iris lyckades få mig att låna en bok som jag vet att jag kommer att lusläsa efter att ha läst dom 50 första sidorna. Så i morgon ska jag spendera dagen med den, helt klart. Men höjdpunkten på denna dag var i alla fall att jag fick hämta ut mitt svenska pass. Jag är så otroligt nöjd. Det krävs väldigt mycket innan något kan stoppa min glädje och lättnad nu.

I let the bad ones in and the good ones go

 
Hennes stördykning nyss från soffan ner på golvet är oslagbar. Om man heter Elsa så gör man det inte lugnt och försiktigt, man ska helst ta all sats som bara går och sen glida på ryggen över halva golvet. Haha, övning ger färdighet, hon lär ju inte göra om det. Och klorna går lika bra att klippa som vanligt. Jag förstår inte hur jag ska bära mig åt, var Klara omöjlig så vet jag inte vad man ska beskriva Elsa med.

Min, bara min snygging ♥


Nu när du har sagt hur du tänker, var det inte speciellt intressant


Svensk tjej (snart)

Nu är mitt pass på väg, efter ett x antal månader av slit och jävulskap. Den lättnaden som uppstod när jag äntligen hade fått tag i rätt papper från Skatteetaten, den är obeskrivlig. Glädjetårar är ett faktum i detta fall. Mina planer är nu mera att aldrig mer flytta tillbaka till Norge och jag är för tillfället inte ett dugg stolt över mina norska gener. Hemska land. Aldrig, aldrig, aldrig mera Norge. 
 
 
 
 
Min stjärna är helt tokig i hårdbröd förresten. Gosvovven!

Is she still the one? Are you having fun?


Mental breakdown #1

Sannorlikheten att jag går på jobbet frivilligt i morgon är lika med noll. Efter sista kunden så börjar jag tvivla på mänsklighetens mentala ålder och människan överhuvudtaget. Tänk om alla vore som Elsa, tänk vilken lycklig värld vi skulle leva i. I fredags ville hon inte låta mig duscha ifred, därav det blöta huvudet på bilderna nedan. Nu måste jag verkligen städa klart så att jag får gå och pussa på henne. Jag har ju inte träffat henne på hela dagen, så just nu har jag Elsabrist. Det är i min värld ett mycket farligt ämne att var utan.
 
 
 

Handen i fickan fast jag bryr mig

 
Att städa med henne i närheten är ju ungefär lika effektivt som att torka tvätt i regnet. Jag plockar undan och hon plockar fram. Hon är så duktig så.

För du är tom och jag är tom

 
Jag tycker att min bil kan börja fungera nu igen. Den har varit död allt för länge nu. Det börjar ju bli vår och bart på vägarna. Men, givetvis så ska det alltid jävlas. Engelskt skit, det är det enda ord som jag kan beskriva denna bil med.

Hey brother, there’s an endless road to re-discover. Hey sister, do you still believe in love, I wonder?

 
 
 
 
Jag är så stolt över honom. Det finns ingen människa med ett renare hjärta än honom. Älskade broder.

Vem vill du spela, när du lagt alla kort?

 
Någon vill inte klippa klorna, så någon gömmer sig helst. Jag fick i alla fall fyra klor kortare, så det är bättre än ingenting i alla fall. Nu ska vi faktiskt sova, jag och min Elsa. Väldigt häftig fredag. Men ärligt talat så lägger jag mig hellre så att jag får sova ut än att sitta uppe och inte göra någonting. All sömn som bara går behövs verkligen, då denna dam har en tendens att vaknar på nätterna och ska ut.

Vi är inte såna som i slutet får varann

 
 
 
 
 
Jag vill ha tillbaka dom fyra bästa åren i mitt liv.

Du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen


Jag ska aldrig vara mot någon annan som du är mot mig

 
Hur ofotogeniska kan vi egentligen vara, jag och Elsa tillsammans? Jag har i alla fall en trött hjälte i famnen som har varit duktig och vaccinerat sig idag.

Varför väntar du och vad väntar du på?

 
Haha, jag dör några gånger om. Jävla stjärna. Nya hobbyn från och med idag: läsa alla brors kommentarer på Facebook.

Hemma bäst

När man har varit hemma och sen kommer tillbaka till Sveg, så känns allt riktigt jäkla dåligt. Vardagen blir så grå. Men jag har i alla fall fått varit hemma med mina stjärnor ett litet tag och mått gott. Och Elsa har blivit så bortskämd av mamma och pappa. Men det är hon värd, hon är ju min lilla prinsessa.
 
 
 
 
 
 
 
Så här glad blev Olivia när Elsa klampade in oinbjuden när hon låg och sov. Haha, jäkla vrångkuse!