Here's to the damned, to the lost and forgotten

 
Jag förhidrade just en översvämmning i min lägenhet. Om inte jag hade blivit så törstig och upptäckt att det var någon millimeter från att bli en bubbelpool i mitt kök, så hade det slutat med ett skumparty. Jag är så trött. Och så seg. Och så sur. Och så irriterad. Idag är ingen bra dag. Tur att nummer femtio inte hade snott min tvättid igen, då hade helvetet brakat lös. Grannfejden nästa, ungefär. Jo, idag är jag nog ett vandrande PMS. Jag ska köpa choklad och låsa in mig och sitta och tjura i ett hörn, tycka synd om mig själv och glo på Glee. Jag duger inte till något annat i detta skick. Nu vill jag ha helg.

They can't scare me, if I scare them first

 
 
 
 
 
Vacker. Unik. Underbar. Det är min Klara det.

Det du tar för givet, det ber andra om

Igår spelade jag och mina kameler spel. Typ världens roligaste spel till och med! Jag har döpt om det till ljugarspelet. Vi lärde oss bland annat att i Kuba får man fängelse i tre dagar om man grabbar en man på röven och säger att den är min samt att en fluntina kan vara en häst med psykiska störningar och en fet liten flicka. Jag röstar helt klart på det här spelet på nästa fest alltså.
 
 
 
 

Som en orkan kan jag svepa bort dig


And then what

En hel satans vecka kvar innan helg. Hur ska jag stå ut? Jag är inte gjort för att jobba mer än fem dagar i sträck. Verkligen inte. Och det är verkligen hur tragiskt som helst att jag jobbar tio till sju hela långa veckan. För jag missar bussen till Ljusdal och måste åka på lördag morgon i stället. Där rök min sovmorgon. Gott liv.
 
 
Råttan är så fager. Hon brås på mig i alla fall, vi verkar ju bli lika ohyggliga på bild båda två.
 
 

I am Optimus Prime and I send this message to any surviving autobots taking refuge among the stars

Transformers. Avicii. Bilar. Det är nog det bästa som finns. Nästan. På tal om ingenting. Eller jo, jag kikar faktiskt på Revenge of the fallen, så det förklarar nog en hel del. Även fast det riktigt gör ont i hjärtat att slita mig ifrån soffan och filmen, så måste jag gå och handla. Och ta en promnad. Jag måste försöka bli människa igen efter ännu en fruktansvärt rolig och allmänt helskum helg. 
 
 
Han är nog bra stilig Optimus Prime. Jag är kär i en lastbil jag, normalt. Men vem får liksom inte gåshud när han har sänder ut ett meddelande till alla autobots.

I'm imprinted to be judged, life has crushed me

Det var skönt att jobba idag. Jag har aldrig varit så pigg och kry. Nu vill jag bara sova tills jag vaknar i morgon. Det här med ön var ett jäkla dumt påhitt.
 
 
 

And if somebody hurts you, I wanna fight but my hands been broken, one too many times.

 
Jag saknar min surhöna. Så förbannat mycket. Arjeplog och skoltiden känns så himla långt bort. Jag vill vara liten igen. Jag vill bo tjugo meter ifrån Helena och kunna springa över till henne när jag vill igen.

Jag äger inget rött

Det slog just mig. Vargör jag kom att tänka på det är morgondagens temadag på jobbet. Jag tror faktiskt inte att jag äger något vidare färgglatt heller för den delen. Min garderob speglar nog min personlighet. Väldigt tråkig med andra ord. 
 
 
Tur att lilltösen är söt i alla fall.

Maybe we could find new ways to fall apart

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men herre gud vad segt det är att vara ledig på en vardag.
1. Man är trött. Hela dagen. Fast man har fått sova ut.
2. Alla andra jobbar.
3. Jag gör saker som får mig att framstå som ett freak bara för att jag är så uttråkad.
Eller framstå, jag är nog ett freak. Nu ska jag kolla på Glee och sedan sova så att jag kan ha en lika underbar och värdelös dag i morgon.
 
 
Slöhäng på bron på högsta nivå. Fint. Mycket.

Got me twisted, can't resist it

Igår kväll var jag iväg och spelade spel. Brädspel. Tänkte säga att det var inte igår alltså, men det var det ju visst. Men innan dess så var det ett bra tag sen. Jag ska förresten inte spela spel. Inte överhuvudtaget. Jag är en dålig förlorare och en ännu sämre vinnare. Igår förlorade jag. Jag skyller på att jag inte förstod alla spelregler först vi var i slutet på spelet. Eller att jag är trög. Det är vilket som, eftersom båda alternativen är relaterade till varandra. Men det var trevligt och det är väl det som i själva verket räknas.
 
 
 
Elin skulle poppa popcorn. Det gick ju sådär faktiskt.

You've got the world planned in your mind.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag hade kul igår på datorn, syns ju helt klart.

Haha

 

Jag vill för alltid vara en idiot.

Det värsta att bo där jag just bor är inte att det kör miljontalsbilar (känns det som) utanför fönstret dygnen runt, inte att jag hör vartenda ord som någon av mina grannar säger via ventilationen, inte att det antingen är för varmt eller för kallt inomhus eller inte att alla verkligen ser rakt in i min lilla lya. Utan det värsta av det värsta hände idag, då jag skulle gå ut med soporna. Jag hade lite bråttom, så jag knöt ihop påsen i all hast ute på trottoaren. Och vips så gick den sönder och alla mina sopor låg på gatan. Det var inte ett dugg pinsamt att stå där att plocka upp allt. Inte alls. Adjö, nu går jag i idé och hoppas på att få somna i normal tid ikväll.
 
 
Jag vill hem till gamla, fridfulla Buanvägen. Snart helg! Eller?

Give me something before I'll die.

Man blir så glad av glada människor. Ville bara säga det.
 
 
Theodor gör mig också glad. Han är så fin, mitt lilla hjärta.

Jag är kär

 
I låten. Och i uppträdantet i avsnittet.

Losing my religion when I'm trying to keep up with you

Idag har dagen varit betydligt mycket bättre. Det kan bero på att jag ser fram emot helgen så mycket. Jag och Jonna och compani har planerat att ha en liten sommarkväll, eftersom att känns som att man har gått miste om hela sommaren. Den har gått så fort och vi har varken varit på någon festival eller så mycket annat heller för den delen. Den kvällen inkluderar grillning, sommarmusik, nattbad, alkohol och klänningar. I mina öron låter det inte fel någonstans.
 
 
Hahahhaha förlåt tjejer. Men jag älskar den här bilden så himla mycket!
 
 
 

Be mig

Jag har en allmänt dålig dag. Idag skulle jag helst ha suttit i en skokartong och tjurat. Men nu är äntligen arbetsdagen över. Den har varit hemsk. Jag har bara fått jobbiga ärenden och en tom mage på det är ju verkligen det sista som behövdes. Idag är jag en sur Jenna, finns inte så mycket att göra åt saken. Man får ha sådana dagar ibland också. Fast jag vet inte hur resten av veckan ska gå om min magvärk kommer att ånga på lika hemskt som idag. Dessutom hatar jag verkligen att känna mig otrevlig och bitter, det gör ju inte saken bättre direkt.
 
Nu ska jag handla någon riktigt god mat och se om det frestar aptiten, sen ska jag ta mig fan kolla på Glee resten av livet. Eller åtminstonde tills det är läggdags.
 
 
I brist på andra bilder så får jag väl dela med mig att jag har hittat en Jennifer. Eller, ja, egentligen har jag väl flera. Jag vill ha ett ovanligt namn.

För kärlek som aldrig kan dö, men inte heller leva.

Jag har så ont i magen och det känns så tung att gå tillbaka på jobbet igen efter lunchen. Och äta går inte heller som det ska. Kräm fick jag i alla fall i mig och det var den godaste lunchen jag har åstadkommit under min tid i Sveg.
 
 
Jag vill ha helg så att jag får åka hem. Jag längtar redan efter mamma.

You wanna be, a loser like me

 

Fotboll

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag undrar vart fokuset låg här egentligen? Haha. Jag skyller på att jag inte riktigt har blivit vän med kameran än.

Hybo

Jag är just hemkommen från en helg i Hybo. Bror har ju blivit husägare. Det var riktigt faktiskt riktigt fint där och dessutom skönt att komma iväg till något nytt för en gångs skull. Dit åker jag gärna fler gånger.
 
 
 
 
 
 
Ps. Min katt är dumsnäll, man får göra nästan vad som helst med honom. Han älskar att hänga upp och ner bland annat.

Midsommaren vi självklart minns.

 
 
 
 
 

En dag då det var brännbollsturnering i Hoddal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is bigger. It's bigger than you.

Det klokaste beslutet (och kanske det dummaste) jag gjort på länge är att skaffa Netflix. Varför i hela friden har jag inte ens tänkt tanken på det innan? Jag har i alla fall varit fast framför Glee hela kvällen. Underbart, men farligt. 
 
Och jag bjuder på bilder av mina djur jag. Det finns inte så mycket mer på min kamera om jag ska vara ärlig.