Den nya drogen.

 
Inte så varierande, inte så kreativ. Men jag älskar den. I ett bra ljudsystem.

Throwback Thursday

 
Finner inga ord.

Flytta flytta flytta!

 
Efter att jag flyttade hem från Arjeplog, så sa jag att jag aldrig mer skulle sätta min fot norr om Östersund. Idag fick jag sommarvikariat i Kiruna. Jag flyttar hem ifrån Norge måndag vecka 25, men måste befinna mig i Kiruna i slutet på vecka 25. Jag som hade sett fram emot lite lugn och ro, bara vara hemma och njuta lite av sommaren. Fast vem har rätt att klaga då man både har jobb och dessutom får se pappa lite oftare? Dessutom så verkar ändå Kiruna som ett helt okej ställe.

Be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde.

Vart tog helgens underbara väder vägen? Jag som har haft en sådan otroligt bra helg. Lugn och skön. Solen har varit helt underbar. Jag har varit ensamast i världen. Hur underbart som helst. Eller, jag var ju och bowlade i lördags och hade en riktig rolig utekväll, så helt ensam har den inte varit. Helt sjukt hur en sådan människa som jag kan tycka att det är skönt att vara ensam. Är det ett tecken på att jag borde flytta hem inom en snart framtid?
 
 
 

Jag har aldrig varit normal, bara när jag går med dig.

Alltså, jag vet inte. Jag är väldigt känslig när det gäller djur. Och jag tycker faktiskt inte att det är okej någonstans att operera in sådant här på sju stycken så otroligt fina hästar. Ja jag vet, det är för forskning och så vidare. Men jag blir både spyfärdig och gråtfärdig när jag går förbi den hagen. Jag gillar det verkligen inte...
 
 
 

Det är så jag säger det, du är det finaste jag vet.

 
Jag älskar min fina bror så mycket att saknaden av honom gör riktigt ont. Vi kan skrika, vi kan bråka, vi kan gråta, men det är bara ett tecken på att vi hör ihop.

17 maj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

På gator gula och blå.

Ja, lycka till att sova efter det här adrenalinruset eller? Men det här VM guldet är vi värda, speciellt efter gårdagens totala bortgörelse i Eurovision men framförallt för hur mycket Tre Kronor har kämpat under dom här matcherna. Grattis Sverige, det här är bara för bra för att vara sant!
 
 

Jag blir hellre ensam, än lycklig med någon annan.

Oslo i helgen sket sig ganska rejält. Så den här långhelgen kommer spenderas hemma i Ås. Jag älskar Norge i maj, det är så många lediga dagar. Förra veckan var jag ju ledig från onsdag eftermiddag till söndagen. Nu den här veckan är jag ledig från i morgon kväll, fredag, lördag, söndag och till och med måndag. Flyt. Nåväl, det ska bli spännande att fira sjuttonde maj i alla fall.
 
 
 
Jag fick en present från Holland förresten. En Mini tröja. Är det min början på vägen till en Mini Cooper eller? För en sådan, ska jag ha en vacker dag.

Ibland är en dröm det finaste man har.

Jag har listat ut att jag tröstshoppar. Det bådar ju inte gott det här direkt. Och jag vet inte varför i hela friden jag köpte en korallröd tröja. Jag hatar färgglatt (haha, positiv tjej?) Till mitt försvar så var det ta två betala för en och att tröjan bara fanns i rött och vitt. Något mer vettigt har jag inte att säga. Om det där nu ens var vettigt.
 
 
 
 
 
 
 
 
Allvarligt talat, hur überhäftigt är inte det här armbandet egentligen? Mer apor åt folket.

Världen förtjänar inte dig.

 
Jaha, där ser man! Jag tror att min Spotify laggar lite. Annars så kollar jag på Sailor Moon. Det är sjukt tunga grejer alltså. Det är faktiskt riktigt roande, jag gillar Sailor Moon. Förbannad är den här dagen också. Fördömd. Med dom här förutsättningarna ska jag lära mig svära på Japanska. Hur udda vore det inte att kunna det.  

Stanna inte, såna som oss blir aldrig framme.

 
Ungefär så känner jag. Och ja, jag har spelat den här låten hela dagen. Jag är känner mig så cool. Jag vet inte varför, men jag är ett väldigt aggressivt och surt fruntimmer idag. Eller idag och idag, jag har känt mig helt dum i huvudet och sur som ett as i över en veckas tid nu. Och inte nog med det så blir man ju irriterad över att man inte vet varför man är arg. Men, solen ska komma fram i morgon och jag har en fet långhelg att glädjas över med en massa skoj. Men ändå, fortfarande irriterad.

Du är mindre nu än jag mindes dig.

 
Inom en timme bär det av till Oslo för att träffa lite vänner, sen drar jag vidare till Göteborg på en liten minisemester. Jag var ju faktiskt där förra helgen också. Inte illa pinkat att få vara i Sveriges vackraste stad två gånger på två veckor. Så nu mår jag gott.

Kompisar överallt!

 
 
Jag är svinrädd för fåglar, men nog är dom allt bra söta ändå. Det vill säga om dom håller sig på avstånd. Jag börjar undra om jag är birdwoman. I alla fall idag. Tuppen jagade mig idag också. Jag skulle bara ge dom mat, så det var väldigt otacksamt av honom tycker jag! Han kanske osade min rädsa och tog tillfället i akt att imponera på hönorna. Men det är lugnt, jag är van.

Helgens ointressanta bilder.

 
 
 
 
 
 
 

För du var solskenet. Och jag var ensam.

Äventyrsbadet i Askim var stängt, så vi drog till Drammen och badade istället. Gud vad jag hade kul alltså. Så här i efterhand, så känner jag att det här är saker man borde göra oftare. 
 
 
Just nu är det film för hela slanten. En bild från min och Julies One Direction kväll får duga.

Jag var nere men uppe på fem.

Jag är tröttare än tröttast, men laddar om ändå. Mina planer för dagen är att ta med barnen till Askim på äventyrsbadet. Ärligt talat så är barnen inte så vidare taggade på det, det är jag som är den drivande kraften. Haha, låter väl vettigt?
 
 
Gårdagens lunch. Alla älskar väl matbilder? Eller. Dressingen var tydligen mycket god och dessutom hemmagjord sa dom. Dock hälldes den upp ur en sådan där köpt flaska. Så jag vet inte jag. Ja, god var den. Men fan inte hemmagjord. 

Du är det finaste jag vet, när allt annat här är falskt och fel.

 
Jag råkade köpa ett halsband. Jag trodde att det var två stycken, två separata. Så jag köpte det bara för korsets skull. Jag hade fel, dom satt ihop. Lyckat. Jag behöver en handyman nu känns det som.

För jag vill veta om kärlek finns.

Vad jag verkligen inte har ork eller lust att vakta barn hela helgen. Jag är trött, grinig och så ortroligt uttråkad. Alltså ingen bra kombination när man har med barn att göra. Jag är stört desperat efter socialt sällskap också. Helst någon över tolv år. Och som inte tjatar och skriker och gnäller. Herre Gud, det här kommer bli en lång helg och jag hoppas innerligt att mitt humör blir bättre så att jag inte framstår som ett monster.
 
 
Våren har i alla fall kommit på riktigt nu känns det som. Tror jag. Ser så ut i alla fall.

Om himlen finns är jag förlorad.

Jag spontanbestämde mig för att gå till frisören och klippa mig idag. Det är både det bästa och det sämsta jag har gjort på länge. Jag har inte varit hos en riktig frisör på snart fem år tror jag, så det kanske var bäst. Men dom kapade en hel del av manen. Så jag sitter lite med hjärtesorg faktiskt. Men men, gjort är gjort. 
 
 
 
Lite sådär framkrystat leende i den nya frisyren.