Älskade pojke

 

Pretty awesome dåligt bra


Kill it before it lays eggs

 
 
 
 

Ett försök till ett normalt kort en lördagkväll som denna

Det gick ju så där bra.
 
 
 
Sedan insåg jag inte riktigt poängen med det där framkrystade leendet. Varför ska man inte få vara sitt rätta element på foto? (allmänt ful och jobbig i mitt fall)
 
 
 
Så det slutade så här.

Keep the streets empty for me

Jag lever i ett naivt samhälle, det har jag konstaterat i flera år nu. Alltid är det samma gamla visa. Vid många tillfällen har folk uppfattat mig som en riktig satmara. En själsäker bitch som tror att jag är något. I själva veket är jag bara en svår människa. Att jag bara kan bemöta ett fåtal människor med rätt personkemi jämtemot mig och som jag känner att jag klickar med för att jag ska kunna vara mig själv och skratta i hop med dessa människor. Resterande människor, ett ganska högtaligt procentantal gör mig riktigt nervös och osäker. Jag blir så oförskämt blyg och uppfattas alltså som sur. Jag begär inte att folk ska anta detta, men åtminstone ha en riktig grund till att se mig som en bitch. Nog om nattliga funderingar, för det blir man inte klokare av.
 
 
Färgade håret gjorde jag rätt så spontant en kväll här i veckan. jag känner mig redan smartare, färgen har riktigt gått in i rötterna känner jag.
#yolo #tönt #varförhashtaggardunärdetintefunkarpåblogg.seidiot? #rebellsomgördetändå #instaramskadad

Haha

 
Theodor slår på stort han.

Den här platsen är någon annans

 
 
Jag saknar liten söt ponny. Världens största nackdel av att inte bo hemma.

I let my freak flag fly