Heart upon my sleeve

Kom ut nu liten, faster längtar så mycket efter dig. Snygga föräldrar du har förresten.
 

You make me

 
Detta har jag ägnat min lördagkväll åt. Det börjar gå utför nu. Men rent blev det i alla fall. Och jag jobbar faktiskt i morgon. Så det är inte och kommer heller inte bli en wild and crazy kväll för min del.
 
 
 
 
 
 
Och jag vet inte riktigt varför dessa bilder kommer upp eller varför jag just knäppte dom. Men så får det lov att vara ibland också. Jag tror att jag vill visa att kläderna hänger för en gångs skull på sin plats och att man faktiskt kan gå på mitt golv utan att kliva på en massa kläder samt hur deprimerande det är att jag har städat och donat ända tills klockan nu. Och ja, klockan nu är ett uttryck. Det har jag funnit på själv. Tror jag.

Bara så att ni vet

 
Nu har ju vi det absolut snyggaste planet i världshistorien i alla fall.

Only if Megatron takes a nosedive

Nu är min tand borta. Det känns tomt. Men det är skönt att den är borta. Trots bedövning gånger tre av vad som dom egentligen ger i normala fall plus lugnande så var jag inte så jäkla lugn. Jag skäms faktiskt lite så här i efterhand. Grät gjorde jag också. Men min tandläkarskräck är inte nådig. Men nu är det över och jag har kul med min glugg. För jag kan göra jätteroliga ljud med den. Och nu ligger jag här i min säng. Hemma hos mamma. Och vill redan tillbaka till Sveg. Men det är skönt att vara hemma också. Jag åker ju trots allt tillbaka redan i morgon.
 
 
Lilla sötan då

Hejhejhejhejehejehejehj

Jag måste sätta upp håret när jag äter. Och helst skulle jag nog använda en haklapp. Sen står ett förkläde som nummer ett på handlingslistan den här månaden. Jag behöver det. Speciellt när jag diskar. För jag verkar diska allt annat än disken när jag är i farten. Jag tror inte att jag är 21 år innerst inne. Fem kanske. Max åtta.
 
 
Hej skitunge, i morgon får jag pussa på dig.

Underhållning när den är som bäst

 
Jo, jag har faktiskt jättekul. Det är är min nya favoritsida. Jag lovar. Jag varvar detta med att se på Digimon. Så jag vet, jag är rätt så cool ikväll.

I'm covering my ears like a kid, when your words mean nothing i go la la la

 
Jag vill bara hem till mina goingar. Vi är så charmiga så. Kan vi låtsas i alla fall.

ROAR

 
Jag har plötsligt insett att Katy Perry är bäst. Typ bättre än alla andra. Och att den här låten är outstanding jäkla awesome.

Oj, vad synd.

Så tänkte jag när jag fick se mina fina bilder på HTC:n som jag nyss lyckades starta upp efter många om och men. Hjälp. Sökes. Snarast.
 
 
Så himla fagert att jag får ångest och ont i magen. Cool tjej. PS. Jag vinkar till mamma på vänsta bilden. Hej mamma, saknar du mig?


Hjälten min

 
Haha, jävla sötnos. Jag och Håkan är som gjorde för varandra, våran engelska är ungefär på samma nivå.

Kväver alla bilder där vi andas

Guldklimpar. Det gör ont i hjärtat, så mycket av min kärlek har dom stulit.

ftykdyfugklhhfyju

 
Tack Anette för att jag har fått världen möjligtvis sämsta låt på hjärnan! Jag har spelat den hela dagen, haha...

Hey Brother, there’s an endless road to re-discover.

Jag vill ha januari nu. För då, då ska jag blir faster på riktigt för första gången. Det är så underbart at få vara med under graviditeten. Det är så annorlunda den här gången. Den här gången är det på riktigt. Tänk att få gosa på ett litet troll när man vill. Jag är så glad. Speciellt för mammas skull. Som hon har längtat efter det här. Min bror är så stolt. Och så fin. Och jag önskar honom verkligen det här. Han är så duktig. Han börjar ju att bli en riktig karl nu. Köpt hus, check. Skaffat v70, check. Barn, snart check. Hund, tofflor och pipa kommer nog inom en snart framtid dom också. Haha. Och jag, jag är så himla lycklig. Lyckligare än någonsin.
 
 
Goa lilla nallebjörn.

Barrels!

 
När jag ändå är på g så kan jag ju fortsätta att se på saker som är nostalgi till tusen. Helvete vad jag saknar Arjeplog ändå.

Hehehhehehhe


We jumped, never asking why

En sådan dag, en sådan toppendag! Hade jag sagt om jag var hemma i Hoddal. För det är helt okej om det regnar när man är hemma. Men en regnig dag i Sveg, får mig att gå mig själv på nerverna. Jag funderar på att dunka huvudet i väggen och inte vakna igen först det är fint väder. Eller måndag. Eller något i den stilen. Jag har i alla fall hunnit kolla på en miljon avsnitt av Glee idag. Och spelat gitarr. Och sovit middag. Och stirrat i taket. Och rensat kameran. Muito interessante. Nu ska jag kolla på Transformers. Eller duscha. Eller handla. Eller allting. Jag vet inte än.
 
 
 
Jag köpte den bara för att Avicii var med på ett hörn. Men jag vill inte dricka den. Hej, ja är en töntig tjej som säger hej.

Arjeplogsbomb

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bara för att jag saknar det stället just på hösten. Jag vet inte varför. Och jag tror att jag har gått in i en period där jag saknar hela tiden. Jag saknar typ allt. Och inget. Och allt. Och lite till. Och inget igen. Och fy vad förskräckligt fult ordet saknar är egentligen.

Oooooh baby baby baby ooooooooooooohhh, thought you always be mine!

Okej, jag erkänner tillslut. Jag saknar mitt monster. För han var faktiskt helt underbar på isbanan.
 
 
Haha så groteskt snyggt...

Blood on blood

My name is Joe Roberts, I work for the state. I'm a sergeant out on Perenville barracks No 8. I've always done an honest job honest as I could. Got a brother named Frankie. Frankie ain't no good. Ever since we were young kids it's been the same come down. I'd get a call on a short way Frankie's in trouble downtown. But if it was any other man I'd put him straight away. But sometimes when it's your brother you look the other way. Yeah, me and Frankie laughing and drinking, nothing feels better than blood on blood.

The world needs wannabees

Man känner ju sig inte lagomt mycket hemmafru när man ställer sig och lagar mat klockan nio på kvällen så att det finns lunch till veckan. Det känns inte riktigt normalt. Men det ska ju göras. Johnny Cash förgyller i alla fall min kväll. Han är så underbar.
 

We don't wanna leave, no, we just gonna be right now


Vågar du vågar jag

 
Mmmmmmmmmmmama. Jag och mamma såg på den nyss. Och innan det såg vi på världarnas krig. Jag älskar den filmen. Men jag tycker verkligen att ljudet som robotarna ger ifrån sig titt som tätt är ruskigt obehagligt. Jag hade förträngt att jag får mardrömmar i ungefär tusen år efter varje gång jag har sett den filmen. Men det är det värt. Dåligt värt. Tur att jag har min man här, liggandes på min mage spinnande. Och sänglampan är tänd. Och jag lär med hundra procents säkerhet dra igång en disneyfilm innan jag somnar. Det kanske låter som att jag är en feg liten stackare, men det är jag inte. Jag bara låtsas för att försöka vara lite femenin av mig. 

Under everything, just another human being

Jag rullar väl hemåt då. Om någon timma eller två. Kanske. Jag vill egentligen inte, men jag saknar min mor så. Det här är i alla fall mina lediga dagars projekt. Det är alltid kul att svärta och sparka på forden. Kan den inte bara bli hel någon gång. Orkar inte.
 

We're just young and we're just bored


Got me twisted, can't resist this

Dumma. Jäkla. Dag. Livet är ett svin mot mig idag. Jag vaknade vid halv tio i morse och jag började tio, så att jag var tvungen att stressa som en idiot i morse. Jag blir på dåligt humör av att stämningen känns så tryckt på jobbet. Min dator funkar inte så jag får hoppa runt på olika platser. Jag brände min lunch. Jag har ont i huvudet. Allt går ju rent åt helvete idag.
 
Och jag saknar min Theodor. Han gör mig alltid så glad.
 

Killer dose right through my heart and there's no antidote.

Jag och mina jäkla ljus. Men det är ju en mysfaktor. Och det luktar så gott. Så det är nog inget fel alls ändå. För nu ska jag gosa ner mig i soffan och se på de fem legenderna. För ungefär miljonte gången. Nästan. Nu mår jag i alla fall!
 

Jag känner mig som rena rama, kolossala, underbara

 
Jag tar väl och städar då. För det är ju jag bra på. Fast nej. Sist jag skulle skura blev det skridskobana i köket. Det var rätt så farligt för en klumfot som jag. Livsfarligt. Bra musik är i alla fall obligatoirskt när man ska göra något så förbannat tråkigt. Eller ja, musik är ju alltid obligatoriskt vad man än gör.

Varför är du kvar här?

Helgen blev inte som planerad. Gårdagen bestod av allergichock och någon form av feberanfall för min del och hela dagen idag spenderades på Hudiksvalls akutmottagning med Thina. Vi hann i alla fall med att se en film. Warm bodies hette den och jag älskade den. Hur som haver så har jag fått spendera en helg med dom två finaste människorna på jorden, så jag klagar inte ett dugg på denna helg. Och varenda gång jag ska åka i från Ljusdal så får jag separationsångest. Jag trivs så äckligt bra på stället. Jag vill inte vill inte vill inte vara tillbaka i Sveg och jag har verkligen ingen lust alls att jobba i morgon.  
 
 
Jag tänkte ju som så här att eftersom jag nästan bara äger svarta jeans så skulle jag ta och köpa mig några par nya jeans i någon ljusare eller färggladare variant. Det slutade så här.