Guld

 
 
 
Yes, hon spöade den där nallen riktigt hårt.

Shit happens


Stoppa mig när jag duger

 
Egentligen är du inte kär i mig och egentligen är det okej med mig för jag blir aldrig kär i någon, sådant där är slöseri med tid - Håkan Hellström
Legend. Jag önskar att jag hade en egen Håkan som kunde göra mig lika vis som honom. Och jag letar förgäves efter min Känn ingen sorg film. Jag vet inte vart den är och jag som hade planerat att se den just precis just nu. Är jag verkligen så bra på att städa att den kan föravinna helt? Jag och Elsa stämplar i alla fall ut nu, vi är nog inte gjord för dessa dagar, som Hellström så vist skulle ha sagt.

Underbara Klara

 
 
 
Jag måste åka till Uppsala och hälsa på henne snart, det här går inte längre. Men med mina överflödiga komptimmar så har jag nog gott och väl ledigt för det. Som jag saknar allas vårat älskade yrväder.

But first, let me take a selfie

Igår var det Knuten som gällde. Men väl där så spenderade vi i princip hela kvällen inne på toaletten. Varför? För att det helt enkelt var mycket roligare där. Men vi hade kul ändå. Jag kan knappt vänta tills Tomorrowland, det kommer bli så bra.
 
 
 
 
Och jag bjuder endast på städade bilder. Det spårar lätt ur, det har jag tyvärr bildbevis på i mobilen. Det var lite blandade känslor när jag kollade igenom dom i morse. Den starkaste känslan är att jag typ är rädd för mig själv.

Skulle ønske at jeg kanskje aldri traff deg

Skulle städa igen, hamnade framför norgealbumet och drömde mig bort en aning för mycket. Det var ändå jävligt bra där borta i grannandet. Det hände alltid så mycket saker. Och jag tror att det är det som krävs, för att jag ska kunna stanna en längre period. Att det finns engagemang och människor som alltid är aktiva. Annars dör jag snabbare än en tulpan i öknen. Det är en egenskap som jag hatar mest med mig själv. Det kan nog gå folk på nerverna. Men allt känns bara så tomt, grått och meningslöst utan det. Jag ser ingen mening men att leva samma liv varenda dag. Vart finns gnistan i det? Tillslut blir man fast i sitt egna, trista liv. Fast det kanske är helt normalt, att göra samma sak dag ut och dag in. Jag kanske ska kliva ut ur min bubbla, sluta vara så naiv och tro på en massa saker som aldrig kommer att hända och förbli en zombie jag med. Vem vet, det kanske finns tulpaner i öknen med. Nu ska jag faktiskt städa. På allvar denna gång.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Låt mig få tro att det dom säger att du gjorde är ett dumt och dåligt skämt

Skulle städa, kollade på nästan en hel säsong av Cougar Town. Standard en ledig dag som denna. Dessutom har jag en skitsur Elsa som ligger och blänger på mig. Jag tyckte att hon skulle vänja sig med vatten, så då fick hon en premiärdusch. Hon var ju inte ett dugg svårduschad, men ack så roande. Jag lyfte henne med ena handen och duschade henne med den andra. Hon trodde att hon var Jesus och kunde gå på vatten. Så hon trampade luft i slowmotion under hela duschningen. Det var länge sen jag fick mig ett sånt gott och äkta skratt, jag är så glad att jag har ett så fint sällskap som henne.
 
 
Nu åter till Cougar Town. Dessutom, jag är så groteskt avundsjuk på Jules och Graysons förhållande. Fast den som inte är det är dock inte mänsklig tror jag. Och nu ska jag visa mitt freak. Säsong 1, avsnitt 21, 20:33 in i avsnittet. Det är nog dom vackraste sekunderna av en filmatiserad händelse jag någonsin har sett. Jag kan kolla på det om och om och om och om och om igen. Kan inte livet bara vara som i en film? Jennifer goes deep ikväll.

Bitches be loco

Marabou med oreos i, kan Gud ha hört min bön? Choklad är kvinnans bästa vän och ingen kan onekligen säga emot. Tänk om alla kunde vara som choklad. Choklad ger glädje. Choklad tröstar. Choklad är alltid tillgänlig. Hör och häpna män, en produkt gjord av kalorier är mer pålitlig än er, sucks to be you va? Choklad choklad choklad. Tanke, handling, konsekvens, har det manliga könet tänkt så långt någon gång någonsin? Alltså orden duger att gott och väl att tänka på, vill man avancera så kan man även tänka igenom vad orden egentligen betyder, men det är oftast alldeles för mycket begärt. Jag funderar starkt på att bli feminist, så att jag kan reflektera mina tankar med någon som kanske har ett konkret svar. Eller så skapar jag ett eget parti. Den ska heta jenniferism. Där ska alla älska choklad och gå efter budorden:
 
  • Ta aldrig människor för givet
  • Du har allt för stunden, du har bara lånat tillvaron
  • Ingen säger att det du har alltid kommer att finnas där
  • Tid är guld och det här är min tid

Eller så kan alla ta en kall dusch och gå och lägga sig. För det tänker jag göra.
 
 
 

You make me


MADNESS

 
 
 
Antingen så är vi galna, eller så är vi helt enkelt bäst. Det är med skräckblandad förtjusning jag och Stina numera sitter med en varsin biljett till Tomorrowland. Det kommer bli så bra.

If you're sad about being alone on Valentine's day, just remember that nobody loves you on any other day of the year either

Igår lagade jag och Anette mat, kollade på film och fjantade oss allmänt. Jag har låst in mig för länge utan att få ut något som helst ut av av det att jag faktiskt har glömt hur det känns att hitta på saker med någon, bara något enkelt och lätt, men ändå så roligt. Och dessutom kunna föra en diskussion med någon som faktiskt lyssnar och som kan reflektera ens tankar. Aldrig mer att jag bara sitter hemma och gör ingenting, jag förstår inte ens hur jag tänkte eller om jag överhuvudtaget ens tänkte alls där ett tag. Jag har ju så roligt med mitt järngäng och jag har faktiskt planer på att ge Game of Thorones maratonet en chans i alla fall. Jag får ju i alla fall spendera tid med mina favoritpersoner i Sveg, så det är det absolut värt.

Just idag mår jag bra

 
Äntligen är jag på tåget till Umeå för att få hämta hem min prinsessa. Tröttheten och nervositeten tar över, för jag har ju trots allt hållt igång sedan klockan fem i morse. Men mår som en kung, det gör jag ändå. För i morse så fick jag äntligen hålla om och gosa på världens finaste pojke ett litet tag. Han är så fin och underbar, så numera är jag allt bra mallig.

Lilla familjen ♥

 
 
På torsdag får jag äntligen träffa mina favoriter. Och dessutom få se på lillpysen för första gången. Som jag längtar. Jag kan inte förstå att jag är faster till ett sådant vackert underverk.

#HelenaWJ borde den heta istället

 
JAGMOBBARDIGBARAFÖRATTJAGSAKNARDIGSÅMYCKET
Ps. Berätta inte det för någon, jag är för cool för att sakna egentligen

Well, you're not so bright


We can light it up, so they can put it out

Det är såna här dagar man ska sitta på fjället och bara njuta. Åka skidor och skoter och grilla. Jag hoppas att det här underbara vädret håller i sig så att jag åt minstone kan ta en tur på sjön på fredag. Elsa kan ju agera draghund nu när jag inte bor i Norge längre och har Peik som sällskap. Det är nog det jag saknar mest med Norge. Alla underbara helger i Telemark.
 
 
 
Jag kanske får göra som norskarna och ta en sväng ute på Sveg med skidorna istället. Det såg dock lite kämpigt ut när vi skådade denna damen i Ås på sjuttonde maj. Men alla sätt är ju bra förutom dom dåliga. Eller så tager man helt enkelt vad man haver.