Plötsligt händer det

Är det rea på skor, så är det rea på skor. Då kan man helt enkelt inte låta bli. Speciellt inte när det är så mycket rea som halva priset och att det är skor som ger en nostalgi. För jag hade nämligen dessa skönheter för två år sen senast. Dom här skorna är mitt rätta jag.
 
 
 
 
Och jag är nog min pojkväns flickvän. Andreas garderob består av majoriteten Sweet. Och Sweet, är ju sweet helt enkelt, så, varför inte?
 
 
 

Sist men inte minst, så har jag en skräckblandad förtjusning till en jacka som jag har beställt. Jag har sneglat på den i över tre månader. En trenchcoat. Jag har varit och är fortfarande så osäker på just trenchcoats. Jag har aldrig ens provat en. Och det känns som att det inte riktigt är min grej. Men, så kom den till och med på rea och då tänkte jag att om den nu inte skulle se så bra ut på mig så skulle jag inte få så farligt dåligt samvete av att gömma den längst in i garderoben. Men, så klart att när jag väl har bestämt mig för att våga köpa den och kommer hem från jobbet och ska göra det, så är det helt slutsåld. Min vanliga otur. Men, så hände det faktikst en fantastisk grej. Igår när jag skulle gå in och kolla på den slutsålda jacka och whina lite till bilden av den, så finns den där helt plötsligt. Det var ett tecken som räckte gott och väl att jag borde beställa den. Så jag gjorde det. Direkt. På ungefär fem sekunder. På jobbet dessutom. Så i skrivande stund så ber jag till gudarna att den för och främst inte är för liten och att jag inte kommer se ut som en clown i den.
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback