Pessimessie

Elsa kan konsten att vara lite ofotogenisk ibland. Och hon gillar att äta gräs.
 
 
 

You can't do a damn thing, I guess it's a man thing

"Jag lovar imorgon" kan ju på tal om absolut ingenting vara den största lögnen man kan säga till någon? Det är liksom en standard. En riktigt dålig vana för säkerligen dom flesta människorna. Nu vill jag ha sommarväder och semester. På riktigt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder från en fin sommar 2013

Klara 1.2

 
Det börjar bli Klara-varning på Elsa. Hon ska nämligen med in på toaletten hon också. Men det gör ingenting. Hellre en alldeles för sällskapssjuk hund än inte sällskapssjuk alls. Dock så bör jag nog införskaffa en bärsele, för här har vi en dam som ska bli buren dag ut och dag in. Haha.

Didn't I my dear?

 
Det känns inte bra eller rättvist alls att folk blir helt chockerade när jag berättar att jag har häst. Jag ser tydligen inte alls ut som en hästtjej. Hästar har ju alltid var den största grej som kretsat i mitt liv och det går inte en dag utan att jag saknar min fina Tatoo Miramis. Och jag har ju hållt på med hästar i pricip hela mitt liv och haft denna pärla i ägo i över tio år? Och som jag längtar att få komma upp i sadeln igen och få en bra rutin i mitt liv. Min ögonsten är visserligen för liten för mig att rida på nu, men det är okej, för jag vet att jag har lånat ut honom till den mest hästvänliga och bästa tänkbara människan på denna planet och att han har det riktigt bra där.

För den sommaren var bra, och jag var dum


Guld

 
 
Har bra musik maraton med svenska genier. Stör ej. Hejdå, ses om femton år, bra fint hörs hej!

Och läpparna, du kallade dina

 

För du var solskenet och jag var ensam

 

Jag är alldeles för nöjd med den. Äntligen.

Do you remember how we used to stay up all night, talking about our destiny

 
 
 
 
 
Efter två dagar hemma mår jag som en prinsessa i kropp och själ. Det är så underbart att få komma hem till mina guldkorn. Det är ren och skär lycka.

You blocked me on Facebook

 
Jag blir så glad av låten, vem kan hata budskapet liksom? Haha jag dör. Dock så är ju musikvideon verkligen inte frisk. Men vad gör det om hundra år eftersom att jag ska få se dom på Tomorrowland.

Tarte

 
Ge mig. Vill prova. Vart finns du? Inte i Sverige i alla fall.

Ge mig

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nostalgi 1000. Jag hittade bilder från min gamla kamera samt ett par bilder som jag tagit av Jepsen från Helsingborg 2011. Vad i helvete, jag älskar Skåne?! För det var den bästa sommaren någonsin. Det är ju som att komma till en helt annan kontinent på sommaren? Med vänliga hälsningar grottmänniskan från skogen. Så drömma mig tillbaka till gamla goda tiden med underbara vänner: check ✓ Nästa: duscha, dricka te och sova. Standard.

Mys ♥


🔻

 
Vad skulle jag göra utan henne? Världens vackraste.

If I treated you, the way you treat me, you would hate me

 
 
 
 
Bästa fredagsmyset, med det för tillfället bästa sortens te och med det bästa sällskapet .

Bara dårar rusar in

 
En paus i städandet är välbehövligt. Tills klockan fem i all fall, då det är tvättdax. Snart kan man bo i min lägenhet igen, helt otroligt. En klapp på axeln till mig.
 
 
 
Och ja, detta är dagens svåraste projekt. Hur får jag ren Elsas filt utan att förstöra tvättmaskinen? Den är hemsk. Google kom dessvärre inte med några vettiga förslag denna gång.